Czwartek
16.08.2007nr 228 (0746 ) ISSN 1734-6827 Hyde Park Corner Temat: Kuchnia myśliwska Autor: Kazimierz Szumski godzina: 10:07 Tu problemem jest chyba dostępność dziczyzny, bywa w hipermarketach ale mrożona i strasznie droga. Pozdr. Autor: Alej..... godzina: 10:55 Ech, gdyby tak nasz prowadzący przypominał, choć po części, Nigellę (albo przynajmniej Paskala :) – no bo Makłowicz - umówmy się - to brzyyyyydal :) wtedy ani dostępność, ani cena, ani chyba nawet mrożoność dziczyzny nie miała by większego znaczenia dla rzeczonej oglądalności ... Sam bym zadnego odcinka, jak teraz, nie przegapiał ... Autor: Deerhunter1967 godzina: 21:13 A i tak kuchnia wg Russaka jest najlepsza !!! Autor: jani godzina: 21:36 Witam, ale ja w pierwszym wpisie nie kategoryzowałem, tylko dziwiłem się, że OBOP przegapił dwumilionową widownię Kuchni Myśliwskiej, wzmiankując marginalny kącik w TV Trwam! Może chciał być "prawilnyj"? Darz mu bór! |