Czwartek
16.08.2007
nr 228 (0746 )
ISSN 1734-6827

Hyde Park Corner



Temat: Kuchnia myśliwska

Autor: Kazimierz Szumski  godzina: 10:07
Tu problemem jest chyba dostępność dziczyzny, bywa w hipermarketach ale mrożona i strasznie droga. Pozdr.

Autor: Alej.....  godzina: 10:55
Ech, gdyby tak nasz prowadzący przypominał, choć po części, Nigellę (albo przynajmniej Paskala :) – no bo Makłowicz - umówmy się - to brzyyyyydal :) wtedy ani dostępność, ani cena, ani chyba nawet mrożoność dziczyzny nie miała by większego znaczenia dla rzeczonej oglądalności ... Sam bym zadnego odcinka, jak teraz, nie przegapiał ...

Autor: Deerhunter1967  godzina: 21:13
A i tak kuchnia wg Russaka jest najlepsza !!!

Autor: jani  godzina: 21:36
Witam, ale ja w pierwszym wpisie nie kategoryzowałem, tylko dziwiłem się, że OBOP przegapił dwumilionową widownię Kuchni Myśliwskiej, wzmiankując marginalny kącik w TV Trwam! Może chciał być "prawilnyj"? Darz mu bór!