Zakwaterowanie, wyżywienie i dojazd

Zakwaterowanie

Wszyscy uczestnicy polowania będą zakwaterowani w OW Wrzos, Sieraków Wlkp., ul. Dworcowa 6, tel. 061 295 2692.

Zakwaterowanie w pokojach 1, 2, 3, lub 4 osobowych z pełnym węzłem sanitarnym, w jednej cenie dla wszystkich i z pełnym wyżywieniem, w tym z bankietem integracyjnym dla nocujących w sobotę, kosztuje:

  • 150 zł. od osoby z noclegami w piątek i sobotę.
  •   62 zł. od osoby za nocleg tylko w piątek;
  •   88 zł. od osoby za nocleg tylko w sobotę.
  • Koszt samego tylko bankietu wynosi 34 zł.

    Opłatę za wybraną opcję zakwaterowania i wyżywienia należy wpłacić na konto podane niżej, razem z opłatą za udział w polowaniu.

    Cena za dwa dni zawiera w sobie następujące wyżywienie:

  • piątek - kolacja;
  • sobota - śniadanie;
  • sobota - obiad;
  • sobota - bankiet;
  • niedziela - śniadanie;
  • niedziela - obiad;

  • Wszystkie posiłki wydawane będą w OW Wrzos i tamże odbędzie się bankiet integracyjny w sobotę wieczorem. Ilość miejsc noclegowych i uczestników bankietu integracyjnego jest nielimitowana.

    Osoby zainteresowane tylko bankietem integracyjnym muszą zaznaczyć to na formularzu zgłoszeniowym.


    Wyżywienie

    W cenie zarezerwowanego noclegu hotelowego jest już następujące wyżywienie:

    1. nocleg z piątku na sobotę - kolacja w piątek wieczorem oraz śniadanie i obiad w sobotę.
    2. nocleg z soboty na niedzielę - kolacja z wieczornym bankietem w sobotę oraz śniadanie i obiad w niedzielę.

    Godziny posiłków będą tak dobrane, żeby zdążyć na nie przed wyjściem na polownaie i spokojnie przybyć po polowaniu, w tym umożliwią szybki wyjazd w niedzielę po obiedzie do domów.

    Menu obiadowe

    • Pieczeń z karkówki.
    • Kotlet schabowy.
    • Udko smażone.
    • Filet drobiowy soute.

    Menu kolacyjne

    1. W piątek wieczorem:
      kiełbasa na gorąco, ser żółty, sałata, ogórek, masło, pieczywo mieszane, dżem, kawa, herbata;

    2. W sobotę wieczorem na bankiecie:

  • barszcz czerwony
  • golonka z kapustą i chrzanem
  • galacik drobiowy
  • jajko z sosem tatarskim
  • filet w maladze
  • pieczeń i cacyki
  • żurek z kiełbasą
  • pieczywo
  • kawa, herbata, napoje
  • Menu śniadaniowe

    1. W piątek:
      wędlina, twarożek ze szczypiorkiem, sałata, pomidor, masło, pieczywo mieszane, dżem, kawa, herbata;

    2. W sobotę:
      jajecznica, wędlina, serek hochland, sałata, pomidor, masło, pieczywo mieszane, dżem, kawa, herbata;

    Posiłki pojedyncze np. tylko obiad czy tylko śniadanie należy załatwiać we własnym zakresie, kontaktujac się email'em z OW Wrzos lub telefonicznie.

    Dojazd do Sierakowa Wlkp.

    Jadąc z północy:

  • przez Gorzów Wielkopolski, wybieramy szosę nr 24 na Poznań i ca 28 km za Skwierzyną skręcamy w lewo w szosę nr 160 do Międzychodu. W Miedzychodzie w prawo w szosę nr 182 i po ca 17 km jesteśmy w Sierakowie.
  • przez Piłę, wpierw szosą nr 11 do Poznania, żeby po ca 12 km skręcić w prawo na Czarnków i dalej szosą nr 182 przez Wronki do Sierakowa.
  • Jadąc z południa:

  • przez Zielona Górę, wybieramy szosę nr 3 do Świebodzina i dalej szosę nr 2 kierunek Pniewy. Za miejscowością Trzciel skręcamy w prawo w szosę nr 160 kierunek Międzychód. W Miedzychodzie w prawo w szosę nr 182 i po ca 17 km jesteśmy w Sierakowie.
  • przez Leszno, wybieramy szosę nr 5 na Poznań, jadąc nią do miescowości Stęszew. W Stęszewie skręcamy w lewo w szosę nr 306 i przez miejscowość Buk kierujemy się na Pniewy. Po dojechaniu do szosy nr 2 Poznań - Pniewy, skręcamy w nią w lewo. W Pniewach jedziemy prosto w szosę nr 24 kierunek Skwierzyma. Dojeżdżamy do skrzyżowania z drogą nr 160 do Międzychodu. W Międzychodzie w prawo w szosę nr 182 i po ca 17 km jesteśmy w Sierakowie.
  • Jadąc ze wschodu:

  • przez Poznań, wybieramy szosę nr 2 do Pniew. W Pniewach jedziemy prosto w szosę nr 24 kierunek Skwierzyna. Dojeżdżamy do skrzyżowania z drogą nr 160 do Międzychodu. W Międzychodzie w prawo w szosę nr 182 i po ca 17 km jesteśmy w Sierakowie.

  • Gospodarze imprezy

    Kierownikiem i najwyższą instancją wobec wszystkich uczetników imprezy jest redaktor portalu
    kol. Albin Wierzbicki Alus, tel. kom. 604 248 608, email: alus@lowiecki.pl
     
    Za stronę organizacyjną odpowiadają:
     
    Józef Abramowicz, ajwa
    tel. kom. 604 579 049
    abramowiczj@poczta.onet.pl
    Redakcja www.lowiecki.pl
    tel. (058) 340 9292
    webmaster@lowiecki.pl