strona główna forum dyskusyjne













  Wszystkie potrawy      Inne z tej zwierzyny     Inne z tej grupy     
  Zwierzyna: Różności
  Rodzaj potrawy: Zakąski i przekąski
Źródło: Alfreda Pietrow "Łowiec Polski"Trochę starsi czytelnicy Łowca Polskiego znają dobrze rubrykę pani Alfredy. Teraz miejsce to piastuje pan Russak, ale w latach 80, 90 właśnie tam, co miesiąc pani Alfreda Pietrow odkrywała koleje tajemnice swojej kuchni. Przepisy są proste, tradycyjne, smaczne. To na ich podstawie powstawały moje pierwsze potrawy z dziczyzny.
PODGRZYBKI DUSZONE Z PAPRYKĄ I KIEŁBASĄ
PARÓWKI Z BOCZKIEM OPIEKANE
Szaszłyk z wątróbki
WARZYWA Z GRILLA
GRZANKI Z PASZTETEM OPIEKANE NA GRILLU
NALEŚNIKI Z MIĘSEM Z DZICZYZNY
BARSZCZ ĆZERWONY (Z KONCENTRATU) Z KIEŁBASĄ
SZASZŁYKI Z KIEŁBASY PIECZONE NA PATYKU
Dział kulinarny redaguje Maciej Barton