Sobota
11.09.2010nr 254 (1868 ) ISSN 1734-6827 Przepisy kulinarne Temat: kanie (NOWY TEMAT) Autor: kocurus godzina: 20:03 Darz Borek Trochę szybko googlołem itp. itd. ale bardziej ufam Naszej Braci. Czy i może ktoś ma ciekawe pomysły co zrobić z grzybem ,a grzyb jest wg mnie smaczny i zacny. Znalazłem parę godz. temu miejsce gdzie rośnie mnóstwo kań. A`la schabowy są super ale czy można je mrozić, suszyć,marynować, solić, czy cóś innego pzdr i z góry dzięki za rady Maciek Autor: Paweł L. godzina: 20:15 Można suszyć i uzyskać "proszek " do sosów a jak Ci się przejadły a la schabowy to zrób je tak jak flaczki. Wyśmienite. Smacznego Autor: wojtkos godzina: 20:29 niektórzy zbierają zamiast kani -muchomora sromotnikowego...niestety... Autor: Krzych82 godzina: 22:09 uważam że panierowanie kani to barbarzynstwo :) "goła" na tłuszczu migiem zrumieniona cos pysznego. |