strona główna forum dyskusyjne













  Wszystkie potrawy     

  Rodzaj potrawy: Pieczenie
Źródło: Erna Horn "Potrawy z dziczyzny"Zaczerpnięte ze wstępu: „Potrawy z dziczyzny – to klasyczna już pozycja, która od 20lat cieszy się ogromnym powodzeniem na niemieckim rynku wydawniczym! Każde kolejne wydanie jest aktualizowane i wzbogacane o nowinki kulinarne. „Potrawy z dziczyzny” to książka solidna, która nigdy nie zawiedzie, ponieważ podane w niej przepisy były wielokrotnie sprawdzane i wypróbowane. Wszystkie przepisy podane są w sposób przystępny, szczegółowy... Od dań zupełnie prostych do wykwintnych....” Sami to osądżmy...
wg zwierzyny
Sarna (14)
Dzik (6)
Jeleń (14)
Zając (13)
Królik (5)
Dzika kaczka (11)
Gęś (1)
Kuropatwa (11)
Bażant (11)
Gołąb (13)
Dział kulinarny redaguje Maciej Barton