strona główna forum dyskusyjne















  Wszystkie potrawy     
  Zwierzyna: Sarna
Źródło: Alfreda Pietrow "Łowiec Polski"Trochę starsi czytelnicy Łowca Polskiego znają dobrze rubrykę pani Alfredy. Teraz miejsce to piastuje pan Russak, ale w latach 80, 90 właśnie tam, co miesiąc pani Alfreda Pietrow odkrywała koleje tajemnice swojej kuchni. Przepisy są proste, tradycyjne, smaczne. To na ich podstawie powstawały moje pierwsze potrawy z dziczyzny.
wg rodzaju
Zupy (3)
Zakąski i przekąski (5)
Zrazy (7)
Gulasze, potrawki (2)
Pierogi, pierożki (5)
Pieczenie (17)
Rolady, faszerowanie (1)
Kotlety, bitki, medaliony (6)
Różności (10)
Żeberka (1)
Podroby (2)
Dział kulinarny redaguje Maciej Barton