strona główna forum dyskusyjne













  Wszystkie potrawy      Inne z tej zwierzyny     Inne z tej grupy     
  Zwierzyna: Jeleń
  Rodzaj potrawy: Pieczenie
JELEŃ WERSALSKI
FILET Z JELENIA A`LA HENRYK IV
Jeleń wersalski
Pieczeń z jelenia a la dzik
Pieczeń z jelenia „Aragon”
Pieczeń z jelenia po alzacku I
Pieczeń z jelenia po alzacku II
Pieczeni z jelenia amerykańsku
Pieczeń z jelenia po myśliwsku
Pieczeni z jelenia po staromiejsku
Pieczeń z jelenia po węgiersku
Pieczeń z jelenia z parówkami
Comber z jelenia a la Creme
Comber z jelenia a la Fermire
Comber z jelenia „Cumberland"
Comber z jelenia po bretońsku
Comber z jelenia po prowansalsku
Jeleń „Waldorf”
Jeleń po wielkopolsku
Jeleń po morawsku
Jeleń po krakowsku
Jeleń po Gdańsku
PIECZEŃ HUSARSKA Z JELENIA
Pieczeń z jelenia lub sarny na święcone na zimno
POLĘDWICA Z JELENIA PO WŁOSKU\
PIECZEŃ Z JELENIA W KWASIE CHLEBOWYM PO ROSYJSKU
POLĘDWICA Z JELENIA Z MASŁEM ZIOŁOWYM BAWARSKU
PIECZEŃ Z JELENIA Z WÓDKĄ, DLA DOROSŁYCH
Pieczony udziec z jelenia
Jeleń po styryjsku
Polędwica jelenia w folii aluminiowej
Polędwica jelenia Hubert
Polędwica jelenia w cieście
Polędwica jelenia ze słoninką
Gotowane mięso z jelenia
Pieczeń z jelenia po węgiersku
Jeleń a la Prinz Eugen
Udziec jeleni w sosie koperkowym
Udziec jeleni po hiszpańsku
Udziec jeleni pikantny
Comber jeleni po angielsku
Comber jeleni
Jeleni comber z chrupką skórką
Comber z jelenia
Udziec jeleni po braszowsku
Rostbef z jelenia w potrawce grzybowo-kasztanowej
Grzbiet jelenia w sosie z kaparów
Udziec jeleni z brązowym sosem – kuchnia węgierska
Mięso z jelenia w winie (Cervo al vino)
Udziec jeleni po góralsku
Udziec jeleni z sosem pikantnym
Udziec jeleni z czosnkiem
Comber jeleni ze smardzami
Comber jeleni na zimno
Comber jeleni ze śmietaną
Pieczeń z jelenia myśliwska
Pieczeń z jelenia w sosie burgundzkim
Dział kulinarny redaguje Maciej Barton